13 juni 2017 Studio033

We zijn druk met reclame fotografie!

We zijn druk met reclame fotografie!

Onze nieuwe website voor de “Reclame Fotograaf” laat nog even wachten. Onze trouwe klanten krijgen voorrang boven onze eigen nieuwe ontwikkelingen. In de Studio zijn we druk met het fotograferen voor diverse producten. Elk product krijgt natuurlijk zijn nodige aandacht, zodat de foto optimaal zal spreken en dus zijn doel behalen.

 

Reclame Video?

Naast de ontwikkelingen van reclame fotografie zijn we ook bezig met reclame video. Hebben we het hier over het uitlichten van een product? Of voor het maken van commercials? Eigenlijk beide, want het betreft reclame. En reclame maken is wat we doen. Fotograaf of videograaf?  Onze fotografen hebben een 4 jarige video opleiding achter de rug. Fotografie en video hebben natuurlijk ook veel gemeen. Bovendien wordt tegenwoordig de brug tussen beide vakgebieden steeds kleiner.

Ook zijn we nog op zoek naar jong talent in de videografie. Dit liefst in de regio van Amsterdam, Amersfoort of Utrecht. De ontwikkelingen gaat tegenwoordig fantastisch snel. De video camera’s en foto camera’s worden steeds beter en mooier. Dit is natuurlijk prettig, want dan kunnen wij nog mooiere foto’s en video’s maken.

 

Nieuwe klanten in de Reclame Fotografie :-))

Regelmatig krijgen we leuke opdrachten van start ups. Ze zijn op zoek zijn naar een reclamefotograaf. Een opdracht is natuurlijk niet gelijk binnen gehaald. Gelukkig kan de Reclame-Fotograaf  veel voor ze betekenen. En dit kunnen we ook laten zien! Op het gebied van concept, meedenken en het realiseren van een reclame campagne zijn wij als een vis in het water.

Het is leuk om te zien dat onze klanten ook profijt hebben bij goede foto campagne. Vaak kost reclame maken op google, Facebook en marktplaats veel geld. Het is natuurlijk fantastisch als we doormiddel van een betere foto meer effectieve verkoop behalen. Dit spel is natuurlijk redelijk complex. Daarom werken we ook graag samen met diverse reclame bureau’s.

Neemt u anders gerust ook een kijkje op foto Studio 033 of bij onze reclame fotograaf Thomas Thijssen.

, , , , , , , , , , , , , , ,