Reclamefotografie is een vak apart

In een wereld vol commerciële prikkels moet je extra creatief zijn om nog uit het oog te springen bij de consument. En waar kunt u voor een goede foto dan beter terecht dan bij de reclame fotograaf? Geen standaard plaatjes, maar foto’s die de interesse wekken en de aandacht van uw consument vast weten te houden.

 

Volop in ontwikkeling

Reclamefotografie heeft door de jaren heen behoorlijk wat veranderingen ondergaan. Van gelikte lifestyle reclames om een product of merk te promoten, wordt er steeds vaker gekozen voor een meer kunstachtige vorm van fotografie om de emoties van de consument te prikkelen. Aan deze nieuwe vorm van reclamefotografie gaat een heel creatief proces vooraf. In dit proces wordt stilgestaan bij vragen als ‘Welke doelgroep willen we bereiken en hoe wekken we de interesse van deze doelgroep?’, ‘Hoe zetten we uw product of merk in de markt?’ en ‘Wat is het gewenste imago dat we willen bereiken?’.

 

Van concept tot afwerking

Om tot een mooi geheel te komen werken we, voor we aan de slag gaan, een concept uit. Hierbij kijken we hoe we uw merk of product als beste naar voren kunnen laten komen. Vervolgens fotograferen we in onze studio of op locatie. Met behulp van ons lichtplan en onze assistenten bouwen we de perfecte set, voor de perfecte foto. De volgende fase is de afwerking, door middel van programma’s als Photoshop, Digital Painting en CGI werken we aan het eindresultaat.

 

Uw reclame fotograaf

Ook wanneer u zelf al een concept heeft en ons in wilt schakelen voor de uitwerking van uw concept, kunt u bij ons terecht. De reclame fotograaf gaat altijd voor het beste resultaat. Bent u benieuwd wat onze reclamefotografie voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op, zodat we geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor uw bedrijf kunnen bespreken.

reclamefotografie